από aspic » Πέμ Μαρ 20, 2003 6:33 am
Επειδή κατα το χθεσινό μύνημα πετύχαμε δύο στα δύο στις προβλέψεις και τα πήραμε τα λεφτά μας,καθιερώνω από σήμερα το ένθετο <άσπικ-προβλέψεις>.
Το λοιπόν,σας προτείνω τρία παιχνίδια σήμερα για στοιχηματισμό που έχουν σχετικά καλή απόδοση.
Ξεκινάω με το παιχνίδι λίβερπουλ-σέλτικ:
Η λίβερπουλ αρχίζει και ξαναβρίσκει την φόρμα της και δέν έχει σημαντικές ελείψεις και καθότι έχει χάσει οριστικά πλέον το κυνήγι του αγγλικού πρωταθλήματος,θα τα δώσει όλα για το ουέφα.
Η Σέλτικ καλή,αλλά μάλλον δέν μπορεί να κάνει και σπουδαία πράγματα σάν φιλοξενούμενη.
Αποτέλεσμα πρώτου γύρου,σέλτικ-λίβερπουλ 1-1.
Προτείνω στάνταρ άσσο λοιπόν,που έχει και ικανοποιητική απόδοση 1.90.
Συνεχίζω με το παιχνίδι πάλι από το ουέφα,μπεσίκτας-λάτσιο.
Η μπεσίκτας οδηγεί αήττητη την κούρσα του τουρκικού πρωταθλήματος σε φούλ φόρμα,με τέρματα 45-14.
Από την άλλη η λάτσιο δέν έχει δειξει ακόμη αυτό που μπορεί.
Επειδή όμως μιά ιταλική ομάδα,είναι μάνα καημένη στο κατενάτσιο και στο καταστροφικό παιχνίδι,συνυπολογιζομένης δέ και την πείρα που έχει η ΄λάτσιο σε διεθνείς επίσημες διοργανώσεις,νομίζω ότι θα κρατήσει το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου και προτείνω στάνταρ χί, που έχει απόδοση 2,75.
Αποτέλεσμα πρώτου γύρου,λάτσιο-μπεσίκτας 1-0.
Και τελειώνω με το παιχνίδι ΗΠΑ-Ιράκ,που είναι το ακλόνητο στάνταρ,πάνω στο οποίο θα βασιστεί το παρολί σας.
Η ομάδα των ΗΠΑ,σε φοβερή φόρμα τον τελευταίο καιρό,θα παραταχθεί πάνοπλη στον αγωνιστικό χώρο,απέναντι σε ένα τραγικό ιράκ,το οποίο με δυσκολία θα παρατάξει ενδεκάδα,αφού η πλειοψηφία των παικτών του είναι τραυματίες ή σκοτωμένοι.
Σημειώστε΄οτι ο διαιτητής του παιχνιδιού,έχει αποβληθεί πρίν κάν αρχίσει το παιχνίδι (είναι η πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά που διαιτητής αποβάλλεται από τους παίκτες) ενω΄οι επόπτες-παρατηρητές-επιθεωρητές του αγώνα,την κάνανε και αυτοί με ελαφρά πηδηματάκια.
Προτείνω βέβαια στάνταρ άσσο που έχει μικρή απόδοση βέβαια 1,000000000000000000000001.
Στον πρώτο γύρο κέρδισαν οι αμερικάνοι (τους πήραν και τα σώβρακα).
Σημειώστε ότι τα φανελάκια σωβρακάκια τα προσφέρουν οι φιλειρηνιστές δυτικοί,ενώ γιατρός της ομάδας ορίστηκαν οι γιατροί χωρίς σύνορα.
ʼν ο πράκτορας αρνηθεί να πάρει το κουπόνι με την αμερική και σας πει ότι το παιχνίδι κλείδωσε,φοβερίστε με το διάγγελμα του μπους και θα το περάσει αμέσως.
Καλή σας επιτυχία λοιπόν.
(Κουήν,ωραία δέν τα ανέλυσα τα παιχνίδια;
Βρες μου καμμιά δουλειά βρε χαμένη,στοιχηματικού συντάκτη, εσύ που έχεις τα μέσα,αντί να κάθεσαι και να με λυπάσαι για τη φτώχεια μου..παλιοαναίσθητη! ).
Και εξάλλου, η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα.
Ώστε.