παιδική χαρά

Φορουμίστας ή Μπλόγκερ;

χαλαρά χαμόγελα, παιχνίδα, παιχνιδίσματα, αστεία και .... "ζζζζζζζζζζζζζζζ"

$

Δημοσίευσηαπό ντίμπης » Τετ Φεβ 13, 2008 1:43 am

Ποιος το λέει? ʼκου ποιος το λέει, εγώ το λέω ρε μύθε, χαβ ε πρόμπλεμ? Γιατί από τη στιγμή που δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τελεσίδικα τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο παρά αμυδρά μπορούμε μόνο να τα σκιαγραφούμε μέσα στην κοσμοθεώρηση του καθενός μας και της καθεμιάς μας, αυτό που μένει δεν είναι άλλο παρά ο εαυτός, η αντανάκλαση του εαυτού στα λόγια μας. Μιας κι εδώ λοιπόν δεν είμαστε ασόβαροι σύνεδροι σε πάνελ περί του ορισμού της φύσης και του νόμου της, αλλά σοβαροί συν-φαγοπότες σε ταβερνείο αυτό που κάνουμε είναι να εννοιολογούμε τον εαυτό μας στη βάση της συνάντησης των ποτηριών στο τσούγκρισμα και των σημασιών που αναδύονται από την ανταλλαγή βλεμμάτων κατά το μασούλημα κοψιδιού και μπεκρή μεζέ. Μοιραζόμαστε, δηλαδή, κάποια συνάφεια (η αφίνιτη, της αφίνιτης κτλ) γι’ αυτό γράφουμε εδώ, δηλαδή γράφω, μύθε ερωτηματικέ κι άντε γεια μας και χαρά μας!
Α, ρώτα και τον κανένο σε παρακαλώ ποιον ψάχνει να βρει μπας και τον ξέρουμε, να του κάνουμε το κονέ.

Θείο! Θείο είπα! ʼσε τα τσιλιμπουρδίσματα με όμορφες κορασίδες που χω να σου πω. Λοιπόν, αυτά με το σκύλο, καλά είναι, αλλά ξεχνάς ότι μπορεί να μην έχουμε σάντουιτς να προσφέρουμε, να μην έχουμε αιρκοντίσιον στο αυτοκίνητο ή να μην έχουμε ούτε καν αυτοκίνητο. Τι θα κάνουμε τότε όταν είμαστε σε χειρότερη μοίρα ακόμη κι από τον ταλαίπωρο το σκύλο? Πως θα δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους άλλους? Γιατί για να σαι αλληλέγγυος κάτι πρέπει να χεις να δώσεις. Είναι δηλαδή και λίγο υλικο-οικονομικό το ζήτημα, σύντροφε.

Τον μαλλιά, λοιπόν (αλλάζουμε θέμα πάλι), τον έχω στο ψήσιμο να ρθει να βοηθήσει το θανάση μας. Το θέμα το διαπραγματεύεται. Ο φίλκουτ, παιδιά, έχει γίνει πολύ κυριλές από τότε που άνοιξε μπλογκ και επίσης σνομπαρίας και ζητάει πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ζητάει να ρθουν οι παλιοί (και μετά εμένα λέει παραδοσιακό). Τον ενημέρωσα ότι η διανάθενα δεν πρόκειται να ρθει μιας και την έχει δει υπεράνω όπως μας διαβεβαίωσε ο μπάρμπας. Στεναχωρέθηκε πολύ αλλά τον κέρασα μερικά μπυρόνια (5 τον αριθμό, 30 τα ευρά) στα εξάρχεια και το ξεπέρασε ευτυχώς σύντομα. Θέλει όμως να ρθει το σκιάχτρο γιατί χωρίς αυτό λέει το μίσσος είναι μισό και δεν έχει νόημα γι’ αυτόν ένα ασκιαχτρο μίσσος. Καταλαβαίνετε την κατάσταση, γι’ αυτό βοηθήστε να βρούμε το σκιάχτρο.
Λέφτυ, άρχισε πρώτος που σαι και μαορής να φωνάζεις το σκιαχτράκι μας, δε μπορεί θα σ’ ακούσει εσένα.

Υγ. μπόνους
ντίμπης
 

Δημοσίευσηαπό Μιχαληςς » Τετ Φεβ 13, 2008 3:21 am

Η αληθεια ειναι οτι η καλη γυναικεια παρεα , ειναι ωραια φαση .
Μιχαληςς
 

Δημοσίευσηαπό Μιχαληςς » Τετ Φεβ 13, 2008 3:55 am

διοτι η μονη ελευθερια που μπορουμε να εχουμε ειναι ζησουμε εντος των οριων (οπως το λεει και η σοφη αρχαια ελληνικη λεξη ) δηλ. να αποδεχτουμε αυτα τα ορια και να κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μεσα σ' αυτα

Εχει γινει η ελευση των δικων σου οριων ; :)
Μιχαληςς
 

Δημοσίευσηαπό Mythos » Τετ Φεβ 13, 2008 1:33 pm

[έφα ο ασπίc: "Διότι άμα φύγει αποφασισμένος ο φουνταριστός πρός την μικρή περιοχή,θέλει σκληρό τάκλιν με τα καρφιά να τον κλαδέψεις κανονικά,γιατί ακόμη και άν αποβληθείς τουλάχιστον θα έχεις γλυτώσει το γκόλ."]


Εξοχο παράδειγμα όπου ο στόχος "συνεπαίρνει" τον στοχαστή
όπου δεν είναι πια ο στοχαστής που επιλέγει το στόχο
αλλά ο στόχος που τραβάει το στοχαστή απο το.. παπούτσι.

Η εμπλοκή στη διαδικασία (τακλιν) που υποτάσσει το δρον υποκείμενο στην εξυπηρέτηση ενδιάμεσου στόχου (αποφυγή γκολ), ποδοπατώντας έτσι την έννοια (αθλητικο πνεύμα), καταστρέφοντας την ουσία (ψυχαγωγία/ποδοσφαρικό θέαμα) και ακυρώνοντας το πολιτιστικό κεκτημένο (ποδοσφαιρική τέχνη)

Θεωρητική ματαγραφή: ο ορισμός της αλλοτρίωσης χωρίς όρια, που είθιστε να επιγράφεται και ως γραφειοκρατία,
η αλλιώς το μακιαβελικό φιδι ('ο σκοπός αγιάζει τα μέσα') μεταλλασσόμενο σε δεκανίκι του φασισμού (μαυρου/κοκκινου/πρασινου και βεβαιως μπλε)

(σ.σ.: καμμία συσχετιση με τα μαυρο/κοκκινο/πρασινο/μπλε συντομογραφήματα του 'Μιχαληςς' μη παρεξηγηθουμε με τον νεομαςςυναθαμώνα )
---
(hint: ασπίc, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτής; )


[παρακάτω ξαναέφα ο ασπίc: "Ο φασίστας θα τον προσπερνούσε χωρίς να τον βοηθήσει σε τίποτα,αφού θα θεωρούσε ότι μόνο τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλάσματα πρέπει να επιβιώνουν,αλλοιώς άμα αφήσουμε και τα άρρωστα να τρώνε και να γεννοβολάνε, θα χαλάσουμε την εξέλιξη."]

Αναθεώρηση επί το ρεαλιστικώτερο: "Ο φασίστας είτε θα έριχνε ο ίδιος φόλα στο σκυλο είτε θα τηλεφωνούσε στον μπόγια της γειτονιάς να ξεβρωμισει τον τοπο, αφού θα θεωρούσε ότι μόνο τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλάσματα και όσα από τα αρρωστα διακρινονται για τις υψηλες επιδοσεις τους, στη φαυλοτητα, στην αναλγησία και στην χαμέρπεια πρέπει να επιβιώνουν, ενώ όλα τα υπόλοιπα πλάσματα υγιή ή άρρωστα που δεν συμμερίζονται τις παρανοϊκες ιδεοληψίες μας, πρεπει να οδηγουνται πάραυτα στον κεάδα της καθαρσης. Σιγα τώρα, μην αφήσουμε την εξέλιξη να αποφασισει ποιος θα ζηση και ποιος θα πεθανει. Αυτές τις αποφάσεις μόνο ένας ειναι σε θεση να τις λαμβάνει,ο φυρερ!"
---
(hint_2: ασπίc, μήπως πρέπει να το βασανίζεις λίγο παραπάνω; )

--------------------------
Εντωμεταξύ...

...αιφνιδιοεπαναφορά του ντεμπορ στο μηδεποτεκαινισθέν υπόστεγο ευαρέστως σκιαγραφούμενον ωσάνναήτο εδωδιμολεσχοποικιλοβρωματοπωλείον ιδεών ένθα τινές ποτηροτσουγκριστές κοψιδομπεκρημεζεδουλιάζουν εσθιοπινοντοδοντορχουμενοευφραινόμενοι!
Ω! αφινιτιασμενοι μπουρζουάδες της λαδόκολλας, ω! όθνειοι του σαβουαρβιβρ, δευτε γράφτε και κλαφτε οτι ηγγικεν η ωρα της εαυτοεννοιολόγησης. :->
_]\/[_
«..let us never regard a question as exhausted, and when we have used our last argument, let us begin again, if need be, with eloquence and irony.»
Άβαταρ μέλους
Mythos
senior member
 
Δημοσιεύσεις: 485
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 21, 2004 7:17 pm

Δημοσίευσηαπό Μιχαληςς » Παρ Φεβ 15, 2008 12:04 am

Τι ήθελα να πώ;

Το ξέχασα!


Αγορι μου !!!
Μιχαληςς
 

Re: $

Δημοσίευσηαπό επισκεπτης-mythos » Παρ Φεβ 15, 2008 4:34 pm

ντίμπης έγραψε:..... Θέλει όμως να ρθει το σκιάχτρο γιατί χωρίς αυτό λέει το μίσσος είναι μισό και δεν έχει νόημα γι’ αυτόν ένα ασκιαχτρο μίσσος. Καταλαβαίνετε την κατάσταση, γι’ αυτό βοηθήστε να βρούμε το σκιάχτρο....


Ξεχάστε το! η σκιάχτρα σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες κάνει υψηλόβαθμη καριέρα σε γνωστό πολυφόρουμ. φαίνεται πως επιτέλους βρήκε το δρόμο της. ;)
(Soooo, μάι φέλλοου ντίμπις, γιου μπέτερ σαίυ γκουντ-λακ του χερ!)
---
(σχετική-άσχετη σατανική υποψία: έχει γουστο κάποια στιγμή τα φορουμ να μετατραπούν λέει σε ΦΑΕ (φορουμικές ανώνυμες εταιρίες).
Ιν δις κέις, είναι πολύ πιθανόν να κληθούν οι καταξιωμένοι φορουμάδες να υπογράψουν δελτίο (αλά ποδοσφαιστές, λέμε) και να συνάψουν επαγγελματικά συμβόλαια συνεργασίας. φυσικά οι μοντερατόροι, θα μετατραπούν σε τεχνικοί σύμβουλοι - προπονητές φορουμομάδων, τσατοδωματίων κ.λ.π.
Μάλιστα ακούγεται ότι καθόλου δεν αποκλείεται, να πέφτουν και τίποτα επιχορηγήσεις απο τους γκούγκληδες/γιαχούδες/μικροσόφτηδες και λοιπούς εκλεκτους παράγοντες του διαδικτυακού φορουμοστερεώματος. Πλάκα θα έχει. :twisted:

_________________________
hello and goodbye...
επισκεπτης-mythos
 

Δημοσίευσηαπό trueseeker » Κυρ Φεβ 17, 2008 12:40 pm

Κάπου έχω διαβάσει το πολύ πετυχημένο :
"η πιο δύσκολη εγχείρηση είναι να αφαιρέσει κανείς το αιδοίο* απ' τ' ανδρικό μυαλό"

Τελικά δεν είναι απολύτως αληθινό μιας και ακόμα δυσκολότερο είναι να αφαιρεθεί η όποια ιδέα καρφωθεί στο μυαλό κάποιου. Μπορεί να μην έχει κανένα σοβαρό υπόβαθρο αυτή η ιδέα (κάποια απόδειξη ή έστω ένδειξη που να την ενισχύει), όμως πάει και θεμελιώνεται η ρουφιάνα και δεν το κουνάει σα πεισματάρικο μουλάρι.

Το γελοιότερο όλων είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πείσεις τον άλλο ότι δεν είσαι ελέφαντας, όσο και να χτυπιέσαι μπροστά του. Δυστυχώς για τους στενόμυαλους, ευτυχώς για τους υπόλοιπους, οι ισορροπημένοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν φραπέ για να αποδείξουν το αυτονόητο … όσοι βλέπουν γύρω τους ελέφαντες, καλά κάνουν … ας προσέχουν μόνο μη ποδοπατηθούν
* Χρησιμοποίησα τον επίσημο όρο, αν και ήταν γραμμένο αλλιώς "για τον φόβο των ιουδαίων" … μην εμφανιστεί καμιά υστερική από πουθενά και με κατηγορήσει ότι υποβαθμίζω το γυναικείο φύλο (κι άντε να αποδείξω μετά ότι είμαι γυναίκα !)
... παράλληλες πορείες που τις ενώνει μια σιωπή ...
Άβαταρ μέλους
trueseeker
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 1380
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 13, 2003 9:42 am

Δημοσίευσηαπό *wpleftyboy* » Δευτ Φεβ 18, 2008 1:21 am

μιχαλη μια και ειμαι ελευθεριος ....
*wpleftyboy*
 

Δημοσίευσηαπό Μιχαληςς » Δευτ Φεβ 18, 2008 1:27 pm

:) Παντως Λευτερη , επετρεψε μου να πω οτι η εντυπωση μου απ οσα εχω διαβασει εδω , καινουρια και παλια , ειναι οτι τα ορια σου φαινονται να ειναι για να προχωρανε καμποσο ακομα.
:)
Μιχαληςς
 

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Τετ Φεβ 27, 2008 12:48 pm

εντωμεταξύ... "εκεί έξω" γίνεται
...
......
.........
του μπλόγκερ το καγκελο!

---
(κι απάνου στην "φοβερή και τρομερή" αναμπουμπούλα, απαρατήρητο σαν σκια μέσα στο τηλεοπτικό λυκόφως των τρισαθλίων της μιντιοκρατίας, θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί το πολυπλοκαμο, πολυπλοκο και πολυδιαπλεκτο "κόλπο")
(ποιό κόλπο; )
(χμμ.. εκείνο για το οποίο ασφαλώς και έδωκε την "λαϊκή εντολή" του ο θεμο-μακη-λακη-σμένος εσμός των "πυροπλήκτων", "δανειοπλήκτων", "τραπεζοπλήκτων" και γενικώς "εκπλήκτων" πλην παντοιοτρόπως συναλλασομένων "πολιτών" στους "αντιπροσώπους" του)

(κι εσύ σπεύδεις να υπερασπιστείς την ελεύθερη έκφρασή σου, που σήμερα λέει εξυπηρετείται και περνάει μέσα απο τα μπλογκς!)

(ΧΑ! σπεύσε...)

(άλλωστε είναι αναμενόμενο, ένας ηλίθιος που έχει εγκαταλείψει το ήθος και τα ήθη του, που έχει ξεχάσει την ιστορία και την παράδοση, που έχει αποξενωθεί από τη φύση και τον πολιτισμό, ένας ανόητος που έχει χάσει το στόχο, την ουσία και το σκοπό, είναι θλιβερά προβλέψιμο, να σπεύδει να αγιάσει και να υπερασπιστεί με τέτοιο ιερό πάθος το "μέσο" -ένα "μέσο" το οποίο ούτε καν ελέγχει, έστω και κατ' ελάχιστον*.

Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί δικαίωμα...
δικαίωμα τέτοιας εννοιολογικής αφετηρίας και σημειολογικής αξίας, όπως ας πούμε κι αυτή του "αυτοκτονικού ιδεασμού". ;)

---
*αρκεί οι ελάχιστοι τον αριθμό, ιδιοκτήτες των σερβερς στους οποίους "φιλοξενούνται" τα μπλογκς, (γκουγκλ, γιαχου, μικροσοφτ κλπ)
να κατεβάσουν τους διακόπτες, και την αλλη στιγμή όλοι αυτοί οι ψηφιακοί άμβωνες του ελεύθερου λόγου κι όλα τα μετερίζια της ελευθεροτυπίας, θα έχουν εξαφανιστεί από το διαδικτυακό σύμπαν. Γιατί αυτή είναι αχίλλειος πτέρνα του εικονικού, ένας τόσος δα γ@μημενος διακόπτης και εκείνος που έχει προσβαση σε αυτόν τον διακόπτη είναι ο πραγματικός επικυρίαρχος και πάτρωνας της υποτιθέμενης ελευθερίας του διαδικτύου.
_____
_|\/|_
Επισκέπτης
 

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο παιδική χαρά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron