Μερος Πρωτο .....
[Στο Ερημητηριο ]
Η συναντηση γινεται στα μισα καθε αιωνα και παντα στο ιδιο μερος ..
Αυτη τη φορα , τα παντα οι αισθησεις μου τα αντιλαμβανονται διαφορετικα καθως πλησιαζει η στιγμη που θα συναντηθω με τον αδελφο μου . Οι δυναμεις του ειχαν φτασει πλεον σε σημειο που κανεις μας ποτε δεν ηξερε οτι υπηρχαν και αυτη τη φορα τιποτα δε θα ανεκοπτε τα σχεδια του και το ηξερα καλα .
Οι αποψεις μου περι της διαιωνισης του ειδους μας εξαλλου χανοταν σ απυθμενα βαθη της θαλασσας του χρονου και ο νομος που απαγορευε τη μεταδοση του «χαρισματος» ηταν αμειλικτος . Ενα ανελεητο κυνηγητο θα αρχιζε εναντιον του παραβατη με ολοκληρη τη φυλη στραμμενη εναντιον του , οπου και λογω των τηλεπαθητικων ιδιοτητων μεταξυ των μελων , θα ηταν ακατορθωτο να καταφερει να γλιτωσει .
Στους αρχαιους παπυρους υπαρχει μοναχα μια καταγραφη της μεταδοσης και ο τροπος εξοντωσης του παραβατη στο περασμα των αιωνων ειχε τη μορφη μυθου αλλα ολοι ξεραμε οτι αυτος ο μυθος ηταν περα για περα αληθινος . Εξαλλου δεν υπηρχε αλλος τροπος να πεθανει μελος της φατριας μας παρα μονο απο τους δικους του ανθρωπους και κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες
Να πεθανει
θανατος
Λεξεις που δεν ειχαν ποτε κανενα νοημα
Η καταρα που συνοδευει την υπαρξη μας ποτε κανεις δεν εμαθε πως αρχισε.
Η διατηρηση της φυλης εξαρτιοταν παντα απο το θανατο απλων ανθρωπων και ο φριχτος χαρακτηρισμος βρυκολακες που μας ειχαν δωσει ηταν το φορτιο που βαραινε την υπαρξη μας αιωνες τωρα.
Φερνω για πρωτη φορα σημερα καποιες λεπτομερειες στο ΦΩΣ ελπιζοντας να αποσαφηνιστουν καποιες πτυχες της ολης μας πορειας ισως γιατι οι αισθησεις μου προειδοποιουν πως αυτη η πορεια μπορει και να φτανει στο τερμα της .
Φως
.. Τι γελοιο
Σ ολες τις καταγραφομενες ιστοριες που μας συνδυαζαν οι ανθρωποι με το φως θεωρουσαν πως ηταν ενας απο τους τροπους εξοντωσης μας..
Το φως ; λατρευουμε το φως
Η φοβια που ανεκαθεν ειχε η ανθρωπινη φυλη με το σκοταδι και τα στοιχεια του καταφερε να αποπροσανατολισει τα ενστικτα τους η μαλλον ακομα χειροτερα να τα κοιμησει τη διαρκεια της μερας , και
αυτο το γεγονος μας εδινε την ευχαιρια παντοτε της ευκολης επιλογης στην ικανοποιηση της ακορεστης πεινας μας .
Υπηρχε μια ατυπη συμφωνια μεταξυ μας στη παντελη εξαφανιση των θυματων μας ,στο να μην αφηνουμε κανενα στοιχειο που θα κινουσε τη παραμικρη υποψια για το τι πραγματικα συνεβη στο ατυχο θυμα και με το περασμα των χιλιαδων χρονων ειχαμε γινει πλεον απιστευτα εφευρετικοι .
Εχω επιλεξει ενα πραγματικα απιστευτης ομορφιας ερημητηριο και η θεα στο τελειωμα της πλαγιας με οδηγει στον αγαπημενο μου ωκεανο , και εκει το βλεμμα μου χανεται στα μηκη του και οδηγει τη σκεψη σε μια μορφη γαληνης που τα τελευταια χρονια δεν ηξερα πως υπηρχε . Νομιζω πως οι ανθρωποι ετσι περιγραφουν τη κατασταση του ονειρου στον υπνο τους , και το λεω αυτο γιατι υπνος ποτε δε μαθαμε τι ειναι
Αλλος ενας μυθος που προσκολληθηκε πανω μας..
Εδω στη κορυφη του λοφου αποκομμενος αρκετα μιλια απο τη κοντινοτερη μεγαλουπολη του αμερικανικου νοτου το μονο που διαταρασει την γραμμη του οριζοντα δεν ειναι παρα μοναχα η ροτα των των απομακρυσμενων τανκερ , χρονια τωρα που περιδιαβαινουν τον ωκεανο θυμιζοντας μου συνεχως μια πορεια παρομοια με τη δικη μου .
Μια πορεια που μοιαζει προκαθορισμενη να εκτελει συνεχομενα δρομολογια και που μονο σκοπο ειχε απλα το φορτωμα ξεφορτωμα των αναγκων μου μαζευοντας απο την ανθρωποθαλασσα τα φορτια της
Αυτη την ατερμονη πορεια ηταν ανεκαθεν στα σχεδια του αδελφου μου να την αλλαξει . Παντα σε καθε μας συναντηση εψαχνε το τροπο να σπασει τον ερμητικο κυκλο που εκλεινε τα 1618 μελη της φατριας μας αιωνες τωρα και να αλλαξει αυτο που οι αρχαιοι παπυροι θεωρουσαν ως τη μοναδικη απαγορευση !
Ποτε δε μπορεσε να καταλαβει οτι η μεταδοση θα μπορουσε να παρει τη μορφη επιδημιας στο ανθρωπινο γενος και να μεταβληθει ανεξελεγκτα ο αριθμος μας και οτι αυτο μαθηματικα θα οδηγουσε στο τελος των αποθεματων τροφης στο περασμα των χρονων
Πριν λιγες μερες η φωνη στο τηλεφωνημα του ηταν πια σιγουρη ..
- αδερφε εχω στοιχεια πια που καταριπτουν τα αρχαια κειμενα ,που η εξαρτηση του ειδους μας μπορει να βρει μεσω της μεταδοσης των ιδιοτητων μας σε ανθρωπο το δρομο για την οριστικη λυτρωση.
Για ποιανου λυτρωση μιλας Τομας ; ποιον ρωτησες ότι τον ενδιαφερει αυτου του ειδους η λυτρωση που σου χει γινει εμμονη ιδεα ;
- θα καταλαβεις κ εσυ και ολοι σας στη συναντηση αυτό που αιωνες τωρα
θεωρειται απαγορευμενο , πως είναι ο μονος δρομος που οδηγει στην
επιλογη που ποτε δε φανταζομασταν πως υπηρχε .. Στην επιλογη του να
να σπασουμε για παντα την καταρα να τρεφομαστε με ανυπερασπιστα
θυματα και να ζησουμε σαν ανθρωποι .. Να πεθανουμε Τζοσουα σαν
ανθρωποι για οποιον από μας το επιλεξει , να γερασουμε βιολογικα και ,
να.. , απλα να πεθανουμε
..Η ολη διαδικασια είναι αναστρεψιμη Τζοσουα
και θα σας το αποδειξω.
Τομας το μονο που θα καταφερεις θα είναι να βρεις το δικο σου θανατο και μαλιστα
γνωριζεις πολύ καλα ότι μονο ηρεμος δε θα είναι . Δε νομιζω κανεις να θελησει να ακουσει τις ηλιθιες δοξασιες σου και θα συναντησεις μονο την οργη ολων μας και συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου στο συνολο.. Σταματα τις σκεψεις αυτές και αποδεξου μια για παντα το τι εισαι___
Η γραμμη εκλεισε αποτομα
Κατεβασε το ακουστικο και από τοτε νοιωθω φρικτα το μεγεθος της δυναμης του μεσα μου να μεγαλωνει . Δε ξερω τι εχει βρει μα ξερω πολύ καλα στο λιγο χρονο που απομενει μεχρι την συναντηση να προσπαθησω να τον σταματησω και ξερω τους καταλληλους που θα με βοηθησουν να τον μεταπεισουμε .
Συνεχιζεται............... ισως..
.