περί ανέμων και υδάτων

τι όνειρα βλέπετε???

ότι δεν μπορεί να μπει στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Δημοσίευσηαπό kathy » Παρ Ιούλ 15, 2005 3:28 pm

τΣάμπα είναι δούναι, τΣάμπα, όχι τΖάμπα!

Ρώτα και το ζκιάχτρο αν δε με πιστεύεις!
kathy
senior member
 
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 12:34 am

Δημοσίευσηαπό aspic » Παρ Ιούλ 15, 2005 9:35 pm

Από ότι φαίνεται τώρα δέν έχει όρεξη για γέλια το σκιάχτρο.
Και εσύ δούναι,μάλλον θυμωμένη μου φαίνεσαι.
Μα γιατί ρε παιδιά και εσείς,με τα σοβαρά μου γελάτε και με τα χιουμοριστικά μου οργίζεστε; (τα φρούτα στον ύπνο μου,είναι ένας μεγάλος μου φόβος και όλοι τον πήρατε στην πλάκα.Δηλαδή θα έπρεπε να κλαφτώ,να σας πώ ότι έχω καρκίνο,ότι θα μείνω άνεργος και ένα σωρό άλλα τέτοια που σας συγκινούν για να με πάρετε σοβαρά; ).
Θα με κάνετε να παραλογίσω καμμιά ώρα (αυτό και άν είναι αντεστρεμένο είδωλο άτομαντ).
Να πάρω την τρικάρινη και να πάω όντως στο βουνό.
Να γίνω ο γεννάρχης των νέων μεταμοντέρνων ανθρώπων.
Και δούναι χέστηκα άν εσύ με δέχεσαι ή όχι για νώα.
Θα με δέχονται οι νέοι άνθρωποι (δέν θα μπορούν να κάνουν και αλλοιώς βέβαια).
Εσείς θα είσαστε με τους πνιγμένους.
Δέν θα υπάρχετε για να έχετε και αντιρήσεις.
Πάρτε και ένα στιχούργημα ακόμη,εξ αφορμής του σκιάχτρου.
Ελπίζω να οργιστείτε και με αυτό ακόμη περισσότερο:


<Το σκιάχτρο>
Εχει φωνήν βροντώδη
την όψιν τρομερήν
στο σώμα φέρει αγκάθια
λόγχη στην κεφαλήν

ξερνά φωτιά και λαύρα
βρισιές, πίκραν, χολήν
αστράφτει και βροντάει
κάνει και αμμοβολήν

μικρά παιδιά και γέροι
που θα το βρούν μπροστά
χέζονται με την μία
και φεύγουν μακριά

μα εγώ σάς λέω το είδα
σάς το διαβεβαιώ
να με βρεί καταιγίδα
άν σας περιγελώ

την λόγχη και τα αγκάθια
την πάνοπλη στολή
την έχει για να κρύβει
καρδιά πονετική.
Καρδιά ζεστή και σπλάχνα
καρδιά που αιμορραγεί.
Εκ της ποιητικής συλλογής επίσης <τι έκανες στο φόρουμ του θανάση>.

(κάθυ,άκου να δείς τι γίνεται με τα όνειρα.
Υπάρχει η καθημερινότητα που μας επηρεάζει και η οποία μας διαμορφώνει το όχημα,την φόρμα των ονείρων.Όπως ο φίλος που ήθελες να βρίσεις,ή όπως το όπλο που πιθανόν κάποιος φίλος συγγενής σου ανέφερε κάτι σχετικό με αυτό.Αυτή η φόρμα λοιπόν,η επίδραση της καθημερινότητας,είναι αυτή που ευθύνεται για τα σκηνικά, το σενάριο,την σκηνοθεσία και λοιπά των ονείρων που βλέπουμε στον ύπνο μας.
Πίσω από όλα αυτά όμως,κρύβεται μιά βαθύτερη αιτία (όλα αυτά τα κατεβάζω από την κούτρα μου και ΄δεν έχω βέβαια κανένα επιστημονικό στοιχείο για να τα αποδείξω,οπότε μήν δίνεις και μεγάλη σημασία).
Έτσι λοιπόν στο όνειρο που μας περιγράφεις τελευταία,όντως ήθελες να βρίσεις τον φίλο σου και το έκανες αυτό στον ύπνο σου.
Παράλληλα με αυτό όμως,είχες και έναν άλλο μεγαλύτερο λόγο (υποσυνείδητο πάντα) που σε έκανε να δείς αυτό το όνειρο.ʼν δέν είχες έναν τέτοιο ουσιαστικότερο λόγο,καθόλου δέν θα το έβλεπες αυτό το όνειρο,παρότι θα θελες να βρίσεις τον φίλο σου.
Επειδή λοιπόν στο όνειρό σου βρίζεις τον φίλο σου πάσχα,είναι εύκολο να καταλάβουμε πώς τελικά δέν καταφέρεσαι εναντίον αυτού του φίλου σου,αλλά εναντίον αυτής της θρησκευτικήςγιορτής του πάσχα.
Βρίζεις και προσβάλεις μιάν απο τις σημαντικότερες και πιο ιερές θρησκευτικές γιορτές της κοινωνίας μας και ουσιαστικά ασεβείς εις βάρος της.
Διότι αυτό που σε νοιάζει τελικά είναι να τα βάλεις με την ίδια την κοινωνία,για αυτό και διαλέγεις κάτι που θα την πονέσει και θα την σοκάρει (να προσβάλεις το ιερό της πάσχα).
Και όλα αυτά τα κάνεις βέβαια,γιατί θέλεις να εκτονώσεις την πίεση που δέχεσαι από αυτήν (την κοινωνία),αλλά και για να την εκδικηθείς.

Έτσι λοιπόν,βάζοντας στο παιχνιδι και το προηγούμενο όνειρό σου με το όπλο,βλέπουμε πώς από το κοντινό σου περιβάλλον (συγγενικο φιλικό και άλλο) και την ευρύτερη κοινωνία εν γένει,δέχεσαι άμεσα ή έμεσα,πιέσεις,εκβιασμούς ή ότι άλλο,για να μπείς στην αρένα.
Εσύ αρνεισαι.Και παρότι σε πρώτο επιπεδο συμφωνείς απόλυτα μαζί τους,βαθειά μέσα σου όμως έχεις ακόμη σοβαρές αμφιβολίες.Νοιώθεις καταπίεση,ασφυκτιάς και ουσιαστικά αισθάνεσαι σάν αρνί που το πάνε για σφαγή (να ένας άλλος πασχαλιάτικος συμβολισμός.Η και σάν το χριστό στο σταυρό του μαρτυρίου βέβαια).
Για αυτό και αντιδράς,έστω και στον ύπνο σου με τα όνειρά σου.
Πράγμα απολύτως φυσιολογικό βέβαια.
Οπότε μήν ανησυχείς,απλώς παρακολούθησε τα όνειρά σου,να δείς που επιτέλους θα καταλήξει ο εαυτός σου σε αυτή την σύγκρουση που έχει με την κοινωνία.

Ορίστε είδατε και εσείς οι άλλοι,πόσα πράγματα μάθαμε για την κάθυ,από δύο όνειρα που μας είπε.
Μπράβο κάθυ που ανοίγεσαι στον κόσμο και γίνεσαι κοσμοπολίτης.
Κάποιος που λέει τα όνειρά του είναι σάν να ανοίγει την ψυχή του στον άλλο.
Σκιάχτρο για πές μας και εσύ κανένα όνειρο σου να σε μάθουμε.
Μπορεί να μάθεις και εσύ τον εαυτό σου (εσύ δούναι δέν χρειάζεται να μας γράψεις τα όνειρά σου,γιατί μας γράφεις την ποίησή σου που είναι το ίδιο πράγμα,αφού η ποίηση είναι τα όνειρα που βλέπουμε όταν είμαστε ξύπνιοι).

Σημ.: Βέβαια μπορεί να λέω και μαλακιες στην κάθυ και τίποτα από όλα αυτά να μήν ισχύει.Αλλά και στην περίπτωση αυτη άν δέν μάθουμε τι είναι η κάθυ,μαθαίνουμε σίγουρα τι είναι ο άσπικ,αφού αυτός ο λόγος περισσότερο εξετα΄ζει τον εαυτό του,παρά ένα πρός μελέτη αντικείμενο.Θα μου πείτε βεβαια και τι μας νοιάζει ρε μεγάλε,τι είναι η κάθυ,τι είναι το σκιάχτρο και τι είσαι εσύ;
Για αυτό που δικαιολογήμενα με ρωτάτε θα σας απαντήσω με ένα στιχούργημα προσεχώς).
Και εξάλλου, η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα.
Ώστε.
aspic
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 1407
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 20, 2003 12:07 am

Δημοσίευσηαπό epsilon » Σάβ Ιούλ 16, 2005 7:13 am

πέστης το μ' ένα γιουκαλίλι...

κάπου θα πάμε ζήτα ζήτα....


με τόσα ζήταν που διάβασα εδώ μέσα τώρα που μόλις ξύπνησα, ονειρεύτηκα ότι έγινα ο οκτάβιο παζζζζζ
άλλωστε το ζήτα είναι το επόμενό μου γράμμα. χα!
χα;;;; :( . χμ!
8)
όχι στη βία.
epsilon
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 3331
Εγγραφή: Δευτ Δεκ 02, 2002 12:40 am

Δημοσίευσηαπό dounai » Σάβ Ιούλ 16, 2005 10:16 am

Καλημέρα μαζζζζζζζζζζζζζ!!!!
Τί κάνουμε;...
που λες αγαπητή Κάθυ, όταν εγώ μάθαινα γραμματική, το 'τζάμπα', γραφόταν ως 'τΖάμπα'. Το ίδιο συνέβαινε και με την εκφορά του στον προφορικό λόγο. Το ξεστόμιζες, και γιόμιζε το στόμα σου αδερφάκι μου! Τώρα βέβαια, τα χρόνια πέρασαν και η γραμματική άλλαξε. Για να διευκολύνονται οι νεότεροι λέω εγώ. Να φανταστείς, πρόσφατα έδωσα τα 'κανονικά' μου για μια εκτίμηση, και τους άλλαξαν τα φώτα. Γιατί κυρά μου μου διορθώνεις την 'τρέλλα' μου και την κάνεις 'τρέλα', γαμώ την τρέλλα μου γαμώ; Και το 'κρεββάτι' μου με ποιό δικαίωμα το κουτσουρεύεις και το κάνεις 'κρεβάτι'; Ρε ουστ από 'δω χάμω, που τα έχετε πετσοκόψει όλα για να αποφεύγετε τα λάθη.
Τώρα, τί Ζόρια έχεις εσύ με το Σκιάχτρο, δε ξέρω και δε θέλω και να μάθω. Αλλά αν δε κάνω λάθος, τελείωσες ψυχολογία. Προσωπικά, τα παίρνω άσχημα με αυτούς που ισχυρίζονται πως είναι 'ειδικοί', όταν βλέπω πως δε διαφοροποιούνται ούτε στο ελάχιστο από μας που δεν είμαστε. Δε θα περίμενα ποτέ να τα παίρνουν στο κρανίο μέσα από μια φορουμική συζήτηση. Ο ψυχολόγος χρειάζεται να είναι χαρισματικός, να ξέρει να ακούει και να αγαπάει τους ανθρώπους. Η αλαζονεία και ο εκνευρισμός δεν είναι καλοί σύμβουλοι για να διαπρέψουν. Μου θυμίζουν κάτι κτηνιάτρους του κώλου που έχω βρίσει σε παρελθόντες χρόνους. 'Γίνατε κτηνίατροι επειδή δε πετύχατε σα γιατροί κύριοι. Μάλλον αποτύχατε παταγωδώς και στα δύο'. Καλά, σου μιλάω για τραβηγμένες περιπτώσεις βέβαια, αλλά αυτές φαίνονται και επιβιώνουν. Οι χαρισματικοί σπάνια ειδικεύονται.
Όσο για σένα κε ʼσπικ, χαίρομαι που κατάλαβες ότι δε θυμώνω πια. ʼλλωστε παρέκαμψες περίτεχνα το υστερόγραφό μου. Σε κάποιους ανθρώπους, αυτά που τους συμβαίνουν είναι ακριβώς για να τους πάνε παρακάτω. Κι αν εσύ δε θες να το διακρίνεις, άσε να το βλέπω εγώ και να το χαίρομαι. Και μη μπερδευτούμε, δε μιλάω για 'πνίξιμο' του θυμού, αλλά για ανυπαρξία θυμού. Αυτό είναι για μένα το παρακάτω.
Και τέλος πάντων, κι εγώ μπορεί να σε φαντασιώνομαι με συμφορουμιστές σου, αλλά δε το έκανα και θέμα αδερφέ μου!... :D

Λοιπόν, σας αφήνω. Να έχετε ένα καλό διήμερο. Και κοιτάχτε εσείς με το Ζ, άντε σταματήστε γιατί θα γίνω Ζορό και θα αρχίσω να σας το ΖωγραφίΖω στο κούτελο!

Και συ κα Έ, ντροπή πια! Δεν είπαμε; Ό,τι είναι θα το μοιραστούμε καλέ!

Καλό μαΖ ΖαρΖαββατοκύριακο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


:D
Κόψε αριστερά και μετά όλο ευθεία
Άβαταρ μέλους
dounai
full member
 
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: Παρ Ιαν 17, 2003 7:45 pm
Τοποθεσία: Κάπου στο Salento

Δημοσίευσηαπό kathy » Σάβ Ιούλ 16, 2005 10:33 am

Αγαπητή κυρία δούναι, με το ζκιάχτρο παίζουμε ζκάκι...

Τώρα εσείς που βλέπετε την παρτίδα απ'έξω μπορείτε να μου προσάψετε κάποια υστερία, δεν το αρνούμαι βεβαίως βεβαίως, είναι και του χαρακτήρος μου, αλλά δεν μπορείτε να μου προσάψετε ότι το παίζω ειδικός, γιατί εγώ γελάω με τον εαυτό μου που είμαι ειδικός όπου βρεθώ κι όπου σταθώ σε κάθε τόπικ αυτού του φόρουμ και ρωτήστε και τους άλλους αν δε με πιστεύετε που μ'έχουν ακούσει να γελάω μέχρι δακρύων με το θέμα αυτό...
Οποτε με πληγώνετε βαθύτατα αν με κατηγορείτε για αλλαζονεία της οποίας είμαι μεγάλη εχθρός.
Και ουδέποτε είχα την πρόθεση να το παίξω ειδικός και ουδέποτε διαχώρισα τη θέση μου από τους υπολοίπους εδώ μέσα, τους οποίους και πολύ σέβομαι, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ.

Πάω τώρα κι εγώ για τη βουτίτσα μου και για το τσάμπα, εγώ το λέω τσάμπα επειδή μ'αρέσει ίσως επειδή μου θυμίζει την τσάπα της γιαγιάς μου, εσείς μπορείτε να το λέτε όπως θέλετε και να γεμίζει το στόμα σας.

Καλές βουτιές και σε σας!
kathy
senior member
 
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 12:34 am

Δημοσίευσηαπό dounai » Σάβ Ιούλ 16, 2005 12:15 pm

Λοιπόν Κάθυ, προτιμώ μάλλον να συνεχίσεις να παίζεις με το Σκιάχτρο, από το να το παλεύω να γίνομαι κατανοητή. Διόρθωσέ με, αλλά επειδή αγαπώ πολύ τις λέξεις, προσπαθώ και να τις χειρίζομαι όσο γίνεται καλύτερα. Δε νομίζω να είδες πουθενά γραμμένο το ρήμα 'κατηγορώ'. Όσο για αλαζονεία, βρες μου έναν που δεν έχει. Και τελικά, δεν είναι αυτή εμφανής, όταν μπορεί να τη βλέπουν πολλοί άλλοι εκτός από μας τους ίδιους;
Προσωπικά, την έχω παραδεχτεί για την πάρτη μου. Την επεξεργάζομαι. ʼσε που δε μας χρειάζεται τις περισσότερες φορές. Και μου είναι πιο ευχάριστο να την παραδέχομαι, από το να τα παίρνω στο κρανίο όποτε μου την υποδεικνύουν. Πια. Μη φανταστείς πως το κατάφερνα αυτό ανέκαθεν. Με τις κατραπακιές έρχονται τα πράγματα στα ίσα τους. Κι εγώ υπήρξα 'ειδικός' στο να πιάνω γάτες για να τους δίνω φάρμακα. Ώσπου μια μέρα βρέθηκε μια που μου ξεκόλλησε ολόκληρο το νύχι και δε τα κατάφερα. Έτσι έπαψα πια να είμαι 'ειδικός'...
Τώρα έχω καταπιαστεί με την έννοια της κατανόησης. Μεγάλο πράμα θαρρώ. Και δεν έχω διαβάσει πουθενά με ποιό τρόπο την αρχίζεις και μαθαίνεις να γουστάρεις μέσα από αυτήν.
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Αν είδες πουθενά 'συμβουλευτικό' χαρακτήρα, τότε ξαναδοκίμασε να δεις. Δε θα τολμούσα να συμβουλέψω κανέναν για κάτι που δεν έχω καταφέρει η ίδια. Κι όταν αποφασίζουμε να ξαναδούμε, θαρρώ πως αυτόματα έχουμε αρχίσει να πολεμάμε την αλαζονεία μας.
Και όλα κέρδος είναι. Μη σου πω και τΖάμπα!...

ʼντε βρε, καλό Ζητωπόλεμο!
Κόψε αριστερά και μετά όλο ευθεία
Άβαταρ μέλους
dounai
full member
 
Δημοσιεύσεις: 160
Εγγραφή: Παρ Ιαν 17, 2003 7:45 pm
Τοποθεσία: Κάπου στο Salento

Δημοσίευσηαπό wpleftyboy » Σάβ Ιούλ 16, 2005 2:47 pm

Αφου φωναξω για μια ακομα φορα ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

να πω οτι αυτο το τζαμπα ή τσαμπα και το γκαυλες η καυλες κτλ...

μου θυμιζει λιγο το αλλο που λεγαμε στο στρατο για τα σουβλακια και τα καλαμακια και το γυρο ή το κρεας

αφου η ουσια ειναι μια τι σημασια εχει το πως θα το πει ο καθενας ?

και καυλες να λεει οτι εχει ο αλλος μπορει στην πραγματικοτητα να εχει γκαυλες κι εγω που λεω γκαυλες μπορει να εχω καυλες...

παντως το τζαμπα και οι γκαυλες γεμιζουν το στομα που λεει κι η δουναι μονο για το τζαμπα...αυτο ειναι το μονο σιγουρο

και ολοι εσεις οι βρωμικοι εγκεφαλοι του εμισσους ξερουμε τισ(κεφτες)τε δεν ειναι αναγκη να το γραψετε κιολας (αυτο για τη γκαυλα που γεμιζει το στομα μου) .
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
wpleftyboy
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 985
Εγγραφή: Δευτ Δεκ 02, 2002 5:08 pm

Δημοσίευσηαπό aspic » Σάβ Ιούλ 16, 2005 4:22 pm

Τι έχεις πάει παρακάτω μου λές ρε δούναι και ότι η θανατίλα που τρώς τον τελευταίο καιρό σε κάνει να γελάς και όχι να θυμώνεις;
Με τι να θύμωνες δηλαδή άν δέν είχες φάει θανατίλα και δέν είχες πάει παρακάτω;
Υπήρχε τίποτα να θυμώσεις;
Μιά αθώα σάτυρα ήταν,καθώς σας είδα όλες μαζί να καταφθάνετε έτσι στα ξαφνικά αγαπημένες και αλληλο...καυλωμένες.
Και εντάξει το σκιάχτρο και η έψιλον αντέδρασαν όπως αντέδρασαν και φυσικό ήταν για αυτές,αλλά εσύ μιά ποιήτρια...επιτρέπεται;
Επιτρέπεται μιά ποιήτρια να μήν αυτοσαρκάζεται,να μήν έχεις αίσθηση της σάτυρας΄οταν αφορά και τον εαυτό της;
Διότι για τους άλλους μιά χαρά την καταλαβαίνεις την σάτυρα και πραγματικά γίνεσαι απολαυστική,αλλά απορώ γιατί δέν κάνεις το ίδιο όταν αυτή (η σάτυρα) θίγει τον εαυτό σου.
Κρίμα και εγώ περίμενα να μου απαντήσεις και πάλι με στιχάκια χιουμοριστικά να σου ανταπαντήσω και εγώ το ίδιο,να παρέμβουν και οι άλλοι πάλι στιχοσατυρικά και να κάναμε παιχνίδι.
ʼντε απεγκλωβιστείτε απο τον εαυτό σας.
Μεγαλώστε πιά.
Παίξτε μπάλλα.

Καλά δέν τα λέω κάθυ,που είσαι και ψυχολόγος και η δούναι δέν σου είπε αυτό που κατάλαβες (για να παρέμβω και εγώ που παντού παρεμβαίνω γιατί όλα με αφορούν και τίποτα δέν με νοιάζει),αλλά σου είπε πώς σάν ειδικός,σάν ψυχολόγος,εσύ δέν επιτρέπεται να τα παίρνεις στο κρανίο,να εκνευρίζεσαι και να γίνεσαι αλλαζονική,γιατι τότε τι ψυχολόγος είσαι και πώς θα κάνεις καλά τους ασθενείς σου;
Εδώ όμως θα της απαντήσουμε της δούναι πώς αλλοίμονο άν ένας ψυχολογος ήταν απαλλαγμένος από ψυχικές και συναισθηματικές φορτίσεις,ήταν τέλειος.Τότε δέν θα μπορούσε κανέναν να βοηθήσει.Ωφείλει να είναι αποστασιοποιημένος και ψυχρός,μόνο όταν βρισκεται στο γιατρείο του και ενώπιον των ασθενών του γενικά.Στην υπόλοιπή του ζωή είναι άνθρωπος σάν και μας και αυτός.Και πιστεύω η κάθυ μας βλέπει εδώ μέσα επί ίσοις όροις και όχι σάν ασθενεις της.

Δηλαδή εν αντιθέσει με σένα δούναι, που προσωπικά, τα παίρνεις άσχημα με αυτούς που ισχυρίζονται πως είναι 'ειδικοί', όταν βλέπεις πως δε διαφοροποιούνται ούτε στο ελάχιστο από μας που δεν είμαστε όπως λές,εγώ τα παίρνω άσχημα όταν ακριβώς διαφοροποιούνται οι ειδικοί έστω και στο ελάχιστο απο μας που δέν είμαστε.

(λέφτυ να σου γράψω τώρα και εσένα ένα ποιηματάκι χιουμοριστικό για την συνωμοσιολογία που σε ...γκαυλώνει ή θα μου λές και εσύ για θανατίλες μετά; )
Και εξάλλου, η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα.
Ώστε.
aspic
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 1407
Εγγραφή: Δευτ Ιαν 20, 2003 12:07 am

Δημοσίευσηαπό wpleftyboy » Σάβ Ιούλ 16, 2005 4:44 pm

γραψε να γελασουμε

(στειλε και διευθυνση να ρθω σπιτι σου μετα μαζι με τον βαβυλωνιο να αναζητησουμε την πρωτογονη φυση μας ολοι μαζι , αλλα για θανατιλα οχι)

παντως να ξερεις οτι εγω αν και ειμαι μεγαλος ποιητης που λεει κι 3τλ
δε θα σου απαντησω με ποιημα γιατι μου βγαινουν λιγο δυσκολα τωρα τελευταια...
θα φταιει η ελλειψη φυτικων ινων
στην πρωτογονη διατροφη μου
,με τα μοσχαρια και τα κατσικια και τις μπυρες και τα κρασια τα κοκκινα,

που μ' εχει κανει σαν τον αλλο το δυσκοιλιο τον κοναν (μονο καμμια δεκαρια κιλα υπερβαρο, ισα ισα να μη φαινεται ο κοιλιακος μου ).

και το λεω στην ταβερνιαρισα να βαλει και καμμια σαλατουλα αλλα ολο βαριεται ...θα με δολοφονησει με το παχυ μου εντερο .....

σοβαρα τωρα θα παρεξηγηθω αν δεν γραψεις

αλλα κοιτα να μην ειναι συγκινητικο οπως του σκιαχτρου που στο τελος ειπες οτι εχει καλη καρδια (ου γλυφτρονι) και μου χαλασεις κι εμενα το ιματζ

και προπαντως αν εχει σεξουαλικα υπονοουμενα θα πρεπει να μην υπονοουνται πουθενα ομοφυλοφιλικες σχεσεις διοτι ειμαι 100% αρσενικο οπως ειναι γνωστο

θα σου κανω μυνηση για συκο -φαντικη δυσφημηση .
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
wpleftyboy
e-missos master
 
Δημοσιεύσεις: 985
Εγγραφή: Δευτ Δεκ 02, 2002 5:08 pm

Δημοσίευσηαπό kathy » Σάβ Ιούλ 16, 2005 5:36 pm

Έκανα τη βουτίτσα μου και ήρθα πάλι.

Δούναι, καμιά φορά εκφράζομαι κάπως υπερβολικά, αλλά δε σημαίνει ότι τσαντίζομαι κιόλας. Διότι αν τσαντιζόμουν πραγματικά, θα έκλεινα τον υπολογιστάκο μου και θα πήγαινα να κάνω κους κους με τις φίλες μου.
Τώρα καταλαβαίνω πια πως κι εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να αντιλαμβάνεστε τη χροιά αυτού που λέω εγώ, όπως κι εγώ πολλές φορές χάνω τη χροιά αυτού που λέει κάποιος άλλος, όπως έγινε και με το σκιάχτρο.
Σε όλους πιστεύω συμβαίνει αυτό, άλλο θέλουμε να πούμε κι άλλο μας βγαίνει έτσι όπως το γράφουμε κι άλλο καταλαβαίνει και ο άλλος και αυτό είναι η αρχή τόσων διαφωνιών και τελικά το χέρι που κινεί τα νήματα σε αυτή την αίθουσα συζητήσεων.

Σχετικά με την αλλαζονεία τώρα, όλοι ίσως είμαστε ψωνάρες κατά βάθος, αλλά έχει διαφορά το να έχεις το "ψώνιο" σου ή και το να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου ίσως περισσότερο απ'όσο πρέπει κάποιες φορές απ'το να πουλάς κάτι που δεν είσαι.
Και αυτό εννούσα εγώ, ότι ποτέ δεν πούλησα ότι είμαι "επιστήμονας" και "ειδικός" και καλά έκανα γιατί θα με παίρνατε με τις ντομάτες και καλά θα κάνατε.

Τέλος, όταν χρησιμοποιώ φορτισμένες λέξεις του στιλ "κατηγορείτε", "φεύγω", "μη με λιθοβολείτε άλλο", "με πληγώνετε" κτλ, μη μου δίνετε πολύ σημασία, γιατί σε λίγο θα ξαναγυρίσω και θα ξαναδιαβάσω αυτό που μου είπατε και θα το δω πιο ψύχραιμα και πάντα παίρνω κάτι απ'αυτό που λέει ο άλλος και που εγώ με την πρώτη δεν κατάλαβα.
Και έτσι όχι μόνο νικάς την αλλαζονεία σου, όπως είπες, αλλά γίνεσαι και πιο πλούσιος.
Γιατί ο καθένας έχει δυο μάτια και ένα συγκεκριμένο παράθυρο να βλέπει και είναι πολύ ενδιαφέρον να πλησιάσει λίγο άλλα μάτια και άλλα παράθυρα. Και το υπόστεγο εδώ είναι γεμάτο μάτια και παράθυρα και κρίμα να το αφήνουμε ανεκμετάλλευτο, ικανοποιώντας μόνο την ανάγκη μας για έκφραση.

Είδατε τι μου κάνει μια βουτιά, αρνάκι γίνομαι, να με πετάτε στη θάλασσα να συνέρχομαι όταν χρειάζεται, σας το επιτρέπω.
kathy
senior member
 
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: Παρ Μάιος 06, 2005 12:34 am

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο περί ανέμων και υδάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron