ξαναβρήκα τον εαυτό μου! δηλαδή δεν καταλαβαίνω τίποτα, όπως παλιά!
αν η ξένια παρεξηγήθηκε, αυτό μόνο, αν είναι επειδή στεναχωρήθηκε, το καταλαβαίνω λίγο: από τότε που τη γνώρισα είχε παντα μια στάση με την καρδιά στο χέρι που λένε σε κάποιες εκφράσεις, γεμάτη ευγένεια και ειλικρίνεια. όταν πρωτοεμφανίστηκα στο σάιτ με αποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο, όσο ούφο κι αν είμουνα. ξένια, συνέχισε να δίνεις στους ανθρώπους αυτό που νομίζεις, χωρίς να σε τρομάζουν οι αντιδράσεις τους.
και συγχαρητήρια για το σχέδιο, είναι πολύ ωραίο!
αυτό που δεν καταλαβαίνω καθόλου κουκάκο μου, είναι αυτού του τύπου οι λογικές που εμένα προσωπικά με ξεπερνάνε. εσύ, ή ο ασπίκ, ή η ντρούνα, ή και πολλοί άλλοι, μπορεί να γράφετε με έναν άλφα τρόπο με τον οποίο εγώ (στην τύχη το λέω) μπορεί να μη συμφωνώ. ή απλώς να μην καταλαβαίνω πάντοτε, λόγω βλακείας ή χαζομάρας. και λοιπόν; χυθηκε η σούπα; ή μήπως το χαμηλό άικιού μου σας απαγορεύει να εκφραζόσαστε! δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι μπορεί να σε ενόχλησε στο γράψιμο της μαρίαζ, πού όχι μόνο έχει το δικαίωμα να γράφει όπως αυτή νομίζει, αλλά σίγουρα από όλους μας πρέπει να είναι τόσο καλοδεχούμενη, όσο κι εσύ, που, εντάξει βρε παιδί μου, από΄τότε που σε γνώρισα κατάλαβα πόσο γόης είσαι

ΣΥΓΓΝΩΜΗ αν κάποιον προσέβαλα.
και πού είναι αυτή η μαρίαζ; μια νύχτα την είχα συναντήσει, και μετά; άντε ντε, κατέβα, φανερώσου, που λέει κι ο ποιητής...
η προσήνεια μεταξύ όλων μας είναι πιστεύω κάτι που είναι παρόν σ' αυτό το σάιτ κι άλλη αποδοχή εκτός από αυτήν δε χρειάζεται.