δελτία τύπου

Paperweight: Το περιοδικό για τη Βρετανία στα Ελληνικά

δελτία τύπου και ανακοινώσεις για πολιτιστικά και άλλα γεγονότα... (μόνο για ανάγνωση)

Paperweight: Το περιοδικό για τη Βρετανία στα Ελληνικά

Δημοσίευσηαπό paperweight » Σάβ Ιαν 21, 2006 9:41 pm

Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας, http://www.paperweight.gr, ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του περιοδικού Paperweight, του πρώτου και μοναδικού περιοδικού για τη Βρετανία και τα βρετανικά δρώμενα στην Ελληνική γλώσσα. Το Paperweight στοχεύει να καλύψει τις ενημερωτικές ανάγκες επαγγελματιών και άλλων αναγνωστών σχετικά με τις εξελίξεις σε κάθε τομέα της βρετανικής ζωής σε ένα μηνιαίο συνδρομητικό έντυπο. Συγκεκριμένα, η θεματολογία του περιοδικού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οικονομικά, πολιτικά, τεχνολογικά και αθλητικά νέα, ειδήσεις από τους χώρους των τεχνών, της λογοτεχνίας, της μουσικής, του κινηματογράφου και του θεάτρου, καθώς και μόνιμες στήλες μόδας, διασκέδασης, αυτοκινήτου και ταξιδιωτικών προορισμών.

Στην ιστοσελίδα http://www.paperweight.gr, ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μια γεύση της αισθητικής και των περιεχομένων του περιοδικού, να εγγραφεί στο ενημερωτικό newsletter και να πληροφορηθεί για οτιδήποτε σχετικό με τις δραστηριότητές μας. Η συνδρομή στο περιοδικό μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί on-line σε ελάχιστο χρόνο.

Τέλος, το Paperweight βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να εξασφαλίσει σε κάθε Έλληνα απόφοιτο βρετανικού πανεπιστημίου δωρεάν συνδρομή στο περιοδικό με τη συμπλήρωση της on-line φόρμας συνδρομής. Η πρωτοβουλία αυτή ελπίζει να προσφέρει στους χιλιάδες απόφοιτους βρετανικών πανεπιστημίων ένα μηνιαίο, ανέξοδο και ποιοτικό σημείο επαφής με τις βρετανικές εξελίξεις. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο δωρεάν συνδρομητικό πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας.

Η κυκλοφορία του πρώτου τεύχους του περιοδικού αναμένεται τον Μάρτιο του 2006.
paperweight
 
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Ιαν 21, 2006 9:36 pm

Επιστροφή στο δελτία τύπου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron