Είδα στις σελίδες του e-missos ότι υπάρχουν κάποια demos από κάποια metal groups...ρε παιδιά δε νομίζεται ότι το αυτό είδος μουσικής γέρασε υπερβολικά ; Παλιά άκουγα φανατικά αλλά μετά από σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο (τώρα είμαι στα 35 ) πραγματικά δεν άντεξα και τα πέταξα όλα. Έχω την εντύπωση πως είναι μουσική για μια συγκεκριμένη ηλικία, την οποία αμα την ξεπεράσεις και δεν έχεις πιαστεί με τον οποιονδήποτε τρόπο από πάνω της επαγγελματικά (σαν ηχολήπτης ενός studio πχ) τότε φτάνεις σε ένα σημείο (ηλικιακά πάντα) και λες...μα καλά τι νόημα έιχαν όλα αυτά που άκουγα;;; Ειδικά τα σημερινά metal groups με τους δίσκους που βγάζουν μάλλον έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτά που λέω...αυτοί που βγάζουν αυτούς τους δίσκους έχουν ξεχάσει ότι ένα μουσικό είδος για να αντέξει και να αρέσει πρέπει εκτός του να έχει κάτι να πει να ανανεώνεται κιόλας! Καμμία εξέλιξή σχεδόν (κατά τη γνώμη μου) στο μουσικό είδος ,λες και το ξέχασε ο θεός μοιάζει!
Θα μου πείτε εσύ έφτασες τα 35 και τώρα τα λές...ναι το ξέρω και δεν κάνω τον έξυπνο...απλά είδα τα demos και θυμήθηκα πολλά.