περί ανέμων και υδάτων

Ε π ε ί γ ο υ σ α E π ι σ τ ο λ ή

ότι δεν μπορεί να μπει στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Ε π ε ί γ ο υ σ α E π ι σ τ ο λ ή

Δημοσίευσηαπό Xenia » Παρ Ιαν 30, 2004 7:29 pm

8o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ Αιγιαλείας 33
τηλ. 210 7664940 FAX 210 7600980 Βύρωνας
12 Ιανουαρίου 2004

Ε π ε ί γ ο υ σ α E π ι σ τ ο λ ή

Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Ευχόμαστε σ' όλους σας ο καινούριος χρόνος να χαρίζει σ' εσάς και τα παιδιά σας υγεία, χαρά και δημιουργία. Ο λόγος της επικοινωνίας μας είναι πολύ σοβαρός και αποτελεί έκκληση προς όλους σας για βοήθεια, όχι οικονομική, στον αγαπημένο μας μαθητή της Α' τάξης του Σχολείου μας, Κοσμά Γαρδέρη.

Δυστυχώς ο αγαπημένος μας μικρός Κοσμάς είχε την ατυχία να χτυπηθεί από υποτροπιάζουσα οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και εδώ και 2 μήνες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων " Αγία Σοφία ". Η περίπτωση της νόσου του Κοσμά είναι αρκετά δύσκολη, δε θεραπεύεται με τις συνήθεις θεραπευτικές μεθόδους και μοναδική θεραπευτική λύση είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Τι γίνεται τώρα αγαπητοί φίλοι και φίλες; Θα αφήσουμε τον αγαπημένο μας Κοσμά αβοήθητο; Προς Θεού! Είναι παιδί όλων μας. είναι δικό μας παιδί. Η συμπαράστασή μας είναι ύψιστο καθήκον και αποτελεί ηθικό χρέος μας. Πώς μπορούμε να τον βοηθήσουμε; Απλά, ο μυελός που χρειάζεται ο Κοσμάς για να γίνει καλά, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βρίσκεται ίσως στο σώμα κάποιου από εμάς.

Γι' αυτό απευθύνουμε θερμότατη έκκληση προς όλους εσάς, που γνωρίζουμε την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την αγάπη σας προς τα παιδιά και ιδιαίτερα σ' αυτά, που η μοίρα άδικα τους στερεί το όμορφο παιδικό χαμόγελο, να μπείτε στη διαδικασία μιας εξέτασης αίματος, μήπως είστε ο άνθρωπος, ο συμβατός δότης μυελού, που θα δώσετε το δώρο ζωής στον Κοσμά μας.

Εφ' όσον επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής δότης μυελού των οστών και να υποβληθείτε στην αναγκαία, για τον παραπάνω σκοπό, εξέταση αίματος, αφού είστε από 18 - 50 ετών, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας στο Ανοσολογικό τμήμα του Νοσοκομείου - Μαιευτηρίου "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" στην Αθήνα τηλέφωνο για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες 210 - 6402266, είτε να τηλεφωνήσετε στο Σχολείο μας 210 - 7664940 για περαιτέρω ενημέρωσή σας και προγραμματισμό ραντεβού με το Νοσοκομείο.

Προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας ανεύρεσης συμβατού δότη για τον Κοσμά, παρακαλούμε φωτοτυπήστε το παρόν έντυπο και μοιράστε το ή ενημερώστε προφορικά φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα. Ευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει το νου του συμβατού δότη, να κατευθύνει τα βήματά του προς τον Κοσμά και να του προσφέρει το ξεκίνημα μιας καινούριας ζωής.

Ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε στην έκκληση του μικρού μας Κοσμά και να είστε βέβαιοι, ότι μ' αυτή σας την πράξη θα λάμψει το μεγαλείο της ψυχής σας και θα υπηρετήσετε έμπρακτα τις πανανθρώπινες αξίες αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας. Σας ευχαριστώ Να είστε πάντα καλά.

Ο Δ/ντης του Σχολείου
Ιωάννης Κούκουνας
i still hate g. bush
--------------------------------------------------------
Kαι για να μην ξεχνιόμαστε... ας ρίξουμε και μια ψήφο στη παρέα μας.
Άβαταρ μέλους
Xenia
moderator
 
Δημοσιεύσεις: 189
Εγγραφή: Δευτ Δεκ 02, 2002 1:21 am

Επιστροφή στο περί ανέμων και υδάτων

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

cron