Κάτσε να τα πάρω με τη σειρά και δεν είναι πως μ' αρέσει η σειρά αλλά εσύ τ' ανακάτεψες όλα όχι γιατί σ' αρέσουν ανακατεμένα αλλά γιατί σ' αρέσει να τ' ανακατεύεις, είσαι δηλαδή ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ!
Οι "πυρήνες" λένε μαλακίες. Από την αρχή δηλαδή τις λέγανε αλλά το παραχέσανε. Είπανε πως οι μικροί μικροαστοί είναι εχθροί τους [λέει] και πως οι πραγματικοί τους φίλοι και σύντροφοι είναι οι... ποινικοί! ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ! Δηλαδή ρε μεγάλε εγώ τι να κάνω τώρα? Να ξεκολήσω πάνω από τη τηλεόραση τη γιγαντοαφίσα του ΤΣΕ και να βάλω τον Αλ Καπόνε ή τον Ντιλιγκερ και θα 'μαι... επαναστάτης? Ρε δε πάνε στο διάολο κι αυτοί! Μας τα 'χουνε κάνει τσουρέκια οι "ματσο" επαναστάτες που δε μασάνε τίποτα!
Ξέρεις ποιός είναι ο πραγματικός επαναστάτης? Τον είδα στις 15 στην 24ωρη απεργία που χα κατέβει με τους απεργους. Αφού φάγαμε το χημικό της αρκούδας στο σύνταγμα έτρεξα να γλυτώσω πριν ψοφήσω από το βήχα. Ξαφνικά βλεπω ένα λαικό χοντρό 60άρη σαλταρισμένο, με μια ομπρέλα και καράφλα να τα χει πάρει στο κρανίο, να στέκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ από μια δοιμιρία αρματωμένους ρωμαίους και να τους κατεβάζει ΟΛΑ τα καντήλια που μαθαίνουνε στη λαχαναγορά ανάμεσα στις βόμβες κρότου λαμψης, ξαναλέω... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Αυτός λοιπον ο λαικός που κατέβηκε στο δρόμο, ο νοικοκύρης μέχρι πρότινος, αυτός είναι το φως της σύγχρονης επανάστασης, η ελπιδα. Οι "πυρήνες" είναι το κάτουρό της! Τώρα για τ' άλλα που λες, μας τα ΄λεγες πέρσυ, δηλαδή τι έλεγες, πως καλά κάνουνε τα "παιδιά" που καίνε αλλά όταν έγινε η μαρφίν σφυρούσες αδιάφορα...
Τέλος πάντων, πια επανάσταση και σαχλαμάρες, αν ποτέ γίνει θα σε κεράσω μια εξάδα λεμόνια από τη λεμονιά του πεζοδρομίου μου, όπου έγινε μάχη στη γειτονιά όταν ωρίμασαν και πήγα να τα κόψω, μιας που οι γείτονες θέλανε κι αυτοί αλλά τους έκοψα και τα λεμόνια και τη φόρα αφού μόνο εγώ τη πότιζα το καλοκαίρι κι επιπλέον εγώ ένα λάντα είχα που το πούλησα ενώ εκείνοι έχουνε μπε εμ βε και φιατ οπότε όποιος θέλει λεμόνια να πάει στη λαική! Έτσι λοιπόν είναι τα πράγματα στις λαικές γειτονιές αλλά εσύ που 'σαι των προαστείων δεν θα καταλάβεις και πολλά διότι όλοι οι αγρότες τη ψιλοβγάζανε στη κατοχή ενώ οι άνθρωποι της πόλης αν ήταν τυχεροί τρώγανε ποντίκια, αν όχι τρώγανε ο ένας τον άλλον.
Είχε έρθει κι ο φίλος σου ο βόρειος να ψάξει για εξωγήινους στην αθήνα, τον "μυρίστηκα" όμως αμέσως και πήγα, τον βρήκα, πλακωθήκαμε στο ξύλο, γιατί είχαμε κάτι διαφορές με τις ομάδες και αποφασίσαμε να σκοτωθούμε την επόμενη χρονιά που θα 'ναι γούρικη.
Έχεις και πολλά χαιρετίσματα από αυτή την ευγενική ψυχή των μπλογκς που μια σε βρίσκει μια σε χάνει αλλά ακόμα δεν έχει καταλάβει πως είσαι χαμένο κορμί και σ' έχει σε εκτίμηση, άντε τώρα να της εξηγήσω οπότε αφήνω κάτι στον αέρα να πλανιέται, μια της λέω πως είσαι ναυτικός, μια πως είσαι στρατιωτικός στο ΝΑΤΟ, μια πως έχεις μπλέξει με κάτι χρηματιστηριακές, πάντα κάτι καινουργιο βρίσκω αλλα΄ποτέ δε με πιστεύει!
Ο μοτοσυκλέτας καλά είναι κι αυτός, γράφει τα σεντόνια του, καλά τα λέει, μια φορά το εξάμηνο όλο και κάπου θα τον πετύχω αλλά μου φαίνεται πως σε έχει πάρει από το κακό το μάτι. Μη μου πεις όμως πως δεν το περίμενες! χεχεχε!
Κι ο ανηψιός σου καλά είναι κι αυτός, έχει βαλθεί να γυρνάει με γκόμενες τα τελευταία χρόνια, σαν να κατάλαβε ξαφνικά πως αυτό είναι το μυστικό της ζωής. Προσέχει την εμφάνισή του, αθλείται, δεν καπνίζει και μπλέκει με κάτι ΜΠΑΖΑ αδερφάκι μου, τι να πω, ντροπή δηλαδή, όποτε τον πετυχαίνω (σπάνια πια) του ρίχνω μερικά γαμωσταυρίδια να έρθει στον ίδιο δρόμο αλλά τίποτα! Ξέρω γω, έχω χάσει την υπομονή μου με δαύτον, την τελευταία φορά τον έστειλα στο διάολο κι ακόμα δεν έχει γυρίσει από κει.
Εδώ με τις κοπέλες παραπάνω τα είπαμε έτσι για αρχή αλλά ρε συ, μιας και μπήκες στον κόπο να γράψεις μετά από καιρό κάτι, ΠΕΣ ΡΕ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Αμέσως να αρχίσεις τα παράπονα! Βέβαια το γυρίζεις, δηλαδή παραπονιέσαι πως είμαι εγώ παραπονιάρης ενώ εσύ είσαι ο μονίμως παραπονεμένος για τα παράπονα των Άλλων που παραπονιούνται πως παραπονιέσαι γι' αυτούς και αν συνεχίσουμε όλοι ένα παράπονο θα το 'χουμε αλλά να κοιτάξουμε αυτή τη φορά να κάνουμε κι ένα βήμα παραπέρα, δηλαδη τώρα που ήρθαμε να το κρατήσουμε σ' ένα επίπεδο, μη το γκρεμίσουμε το μαγαζί από τώρα, να το κρατήσουμε ρε συ λέω. Οι καιροί είναι δύσκολοι κι είναι ένα απάγγειο όπως και να το κάνουμε.
Ρε συ Antonio με καταλαβαίνεις τώρα ή με γράφεις?ΥΓ: Ξέρω για κιτ είτε ηλεκτρικών είτε μικρού βενζινοκινητήρα αλλά ρε φίλε δεν σε συμφέρει, είναι πολύ ακριβά και έχουν πολύ βάρος πράγμα που καταργεί το ποδήλατο. Χίλιες φορές να πάρεις ένα παπί να κάνεις τη δουλειά σου παρά να μπλέξεις με τέτοια πολυπλοκότητα. Αν όμως επιμένεις μπορώ να σου δώσω μερικά λινκς:
http://www.e-bikes.grhttp://www.ecycles.grΠαίρνεις κανα δυο τηλεφωνα και βλέπεις. Μπορείς να φέρεις απ εξω και θα σου κοστίσει φτηνότερα αλλά πάλι οι παράμετροι αρκετοί.
Εδώ θα βρεις πολύ πράγμα και βέβαια μπορείς να ρωτήσεις περισσότερες πληροφορίες:
http://www.podilates.gr/?q=node/4471Αν θες κάτι παραπάνω, τι να κάνω, εισαι και αγρότης και οι καιροί δύσκολοι, θα σε βοηθήσω!
...