Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλα αισθάνομαι πως πρέπει να την κάνω.
Ξερετε, εμένα με ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων περισσότερο. Δεν διαφωνω με το μπλουζακι και δεν "εκραξα" την Ξενια, νομίζω κακώς τα πήρε. Τωρα ομως να σας κράξω: φτιάχνετε κάτι και μετα καθεστε και το παρατηρείτε.
Που είναι ο λόγος σας και η συμμετοχή σας; Η Ξενια είδα να γραφει κυρίως για μπλουζάκια, μπάρες, κλπ. Εσυ Θαν. κυρίως σε αντεξουσιαστικά (εδω οκ) και διαχειριστικά θέματα (κι εδω οκ.) Παρακάτω όμως; Καποια ΜαριαΖ, (το γραφω γιατι νομίζω ανήκε/ανήκει στη διαχείριση) αρχικά εγραψε κάτι για να κράξει καποιους κατα τη γνώμη της πορνογερους σαν εμενα που επισης κατα τη γνωμη της κυνηγάνε κοριτσάκια, με υφος μαλιστα ειρωνικο, και κατοπιν εξαφανίστηκε.
Λοιπον παιδια, πλακα μας κάνετε; Εαν εσεις οι ίδιοι περιορίζεστε στα διαχειριστικά και τα μπλουζάκια, για πόσο θεωρείτε οτι θα κινείται το σαιτ μόνο του; Πολύ ωραίο είναι το μπλουζάκι, αλλα σκοπός του είναι να καλύπτει ενα σώμα. Το "σώμα" δε βλέπω λεω.
Κακώς λοιπόν τα πήρε η Ξενια και την παρακαλώ και εγω να τ αφήσει κάτω!Την αντίδραση "εγω φταίω που ασχολούμαι" θα την καταλάβαινα, εαν υπήρχε επι της ουσίας ενασχόληση. Τη διαβεβαιώνω δε οτι και εγω θα αγοράσω ενα μπλουζακι αν το φτιάξει, ασχέτως αν το φορέσω ποτε η οχι.
Και θα το προτιμουσα μακώ, αλλά με μακρύ μανικι παρακαλω!!!

This is a block of ham that can be added to tosts you make. There is a cheese limit