από aspic » Τρί Μάιος 31, 2005 4:39 pm
ʼ ρε ταλαίπωρε μήλε,τι να ναι αυτό που σε έχει εξοργίσει και σένα τόσο πολύ στη ζωή σου και γράφεις αυτά που γράφεις.
Ένα χρόνο σε διαβάζω και δέν έχω καταλάβει τίποτα.
Ή θα είσαι ένας πανίβλακας,η μιά σπάνια μεγαλοφυία.
Πάντως ένας συνηθισμένος άνθρωπος δέν είσαι.
Είναι το μόνο που έχω καταλάβει.
Δυστυχώς,όσα με ρώτησες τα σβησε ο θανάσης και δέν τα συγκράτησα για να μπορώ να σου απαντήσω.
Και εδώ ακριβώς είναι δίκαιο να πούμε,πώς ο θανάσης διαπράττει μεγάλο σφάλμα και άδικο κατά του μήλου.
Τον φιμώνει και τον βάζει στο περιθώρειο.
Όλοι πίνουμε χορεύουμε και τραγουδάμε ελεύθερα και ο .... ψωριάρης χώρια.
Εμένα πραγματικά μου στίβετε η καρδιά με αυτήν την περίπτωση.
Παρακαλώ τον θανάση,να το σκεφτεί καλά άν πρέπει να του ξανασβήσει μύνημα.
Σε παλιότερες εποχές θα φωνάζαμε και θα τα σπάγαμε όλα με τέτοιες συμπεριφορές από το αρχηγείο εδώ μέσα.
Τώρα μάλλον έχουμε γίνει αρκετά λαπάδες και εαυτούληδες.
Νομίζω πώς θα πρέπει να επαναφέρουμε το θέμα της ελευθερίας στον λόγο,πιο δυναμικά.
(λείπει και ο μπόρντιγκ τώρα που τον χρειαζόμαστε ρε γαμώτο).
Θανάση,απάντησέ μας ευθέως,τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στο μήλο και του σβήνεις τα μυνήματα.
Και μιάς και θα μπείς στο κόπο να απαντήσεις (που δέν το βλέπω),απάντησέ μου τι θα γίνει επιτέλους και με αυτό το τόπικ που το απέσυρες και έχω ένα χρόνο που σε ρωτάω πότε θα το επαναφέρεις (και πάει τόσος καιρός που δέν θυμάμαι και ποιό ήταν και τι γράφαμε).
Θα μου πείτε βέβαια και δικαίως,καλά και εσύ ρε άσπικ,ένα χρόνο δέν βαρέθηκες να κάνεις την ίδια ερώτηση στον θανάση;
Έεεεε, η χαρά της επικοινωνίας με την διεύθυνση.Αφού δέν έχω άλλη θεματολογία,τι να του πώ και εγώ ο έρμος;
Και εξάλλου, η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα.
Ώστε.