τα νέα μας..

Όροι πρόσβασης και χρήσης της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

ανακοινώσεις και νέα γύρω από το site και την αίθουσα

Όροι πρόσβασης και χρήσης της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Δημοσίευσηαπό than sigma » Τετ Δεκ 04, 2002 2:02 am

Όροι πρόσβασης και χρήσης της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ

Προτού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο forum ή αν είστε ήδη μέλος της μικρής μας «συντροφιάς» του e-misSOS, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους χρήσης, που θεσπίστηκαν για να διασφαλίσουν τη δημοκρατική και ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων μεταξύ των μελών του.

Το forum δημιουργήθηκε για να καλύψει την έντονη επιθυμία των επισκεπτών του www.e-misSOS.gr για επικοινωνία, κουβέντα και διασκέδαση.Τα μέλη της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ανήκουν ουσιαστικά σε μια μεγάλη παρέα με "κοινά" ενδιαφέροντα και εφόσον συμμετέχουν ενεργά στο forum θα πρέπει να σέβονται ορισμένους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς, οι οποίοι τέθηκαν για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων, καθώς και την αποφυγή τυχών παρεξηγήσεων και προβλημάτων.

Συγκεκριμένα:

Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Μηνύματα μίας ή δύο σειρών του στυλ "όπως τα λες είναι τα πράγματα" ή "και εγώ κάτι άκουσα" χωρίς όμως να δίνουν λύση ή βοήθεια (κάποια μορφή ουσιώδους απάντησης) στο πρόβλημα που συζητείται και γίνονται κατ' επανάληψη από το ίδιο μέλος θα διαγράφονται αμέσως μόλις εντοπίζονται, χωρίς καμία προειδοποίηση και εξήγηση. [Αυτό γιατί παρατηροείται το φαινόμενο νέα κυρίως μέλη να γράφουν "ανούσια" ή ανούσια μηνύματα μόνο και μόνο για να αυξήσουν τον αριθμό των μηνυμάτων τους και των "αστεριών" (της σχετικής διαβάθμισης μελών) με μία ή δύο λέξεις σε κάθε μήνυμά τους.]

Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο forum (και topic)!


Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, όχι όμως και στους ανθρώπους! Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί «επίθεση» σε άλλα μέλη. Με τον όρο επίθεση νοείται η δυσφήμιση, οποιαδήποτε προσωπική και φυλετική προσβολή, καθώς και ο χλευασμός.Αν υπάρχουν ενστάσεις, τα παράπονα θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στον administrator.

Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης στην ΑΙΘΟΥΣΑ.


Απαγορεύεται αυστηρά το spamming, καθώς και η διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, forums, ιστοσελίδων κάθε είδους και για κάθε σκοπό, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του διαχειριστή της ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Πριν από οποιαδήποτε παραπομπή σε κάποιο άλλο site θα πρέπει να στείλετε κάποιο προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στον administrator αν και καλό θα ήταν να τηρηθεί η παραπάνω "αρχή".

Απαγοεύονται θέματα που αναφέρονται σε ομάδες, κόμματα και ειδικά ρατσιστικές, φασιστικές απόψεις. Απλά δε μας αφορούν.

Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως πορνογραφικού, τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright και παράνομου λογισμικού.

Απαγορεύται η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων (όπως ονόματα,τηλέφωνα,διευθύνσεις,κτλ) τρίτων ,μελών ή όχι, χωρίς την έγκρισή τους.

Με την εγγραφή σας διατηρείτε το δικαίωμα να μην επιτραπεί σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το email σας για διαφημιστικούς λόγους, αποδέχεστε όμως την λήψη emails από τον administrator για ενημέρωση σχετικά με σημαντικά γεγονότα που αφορούν την αίθουσα.

O administrator και οι moderators έχουν το δικαίωμα να μετακινήσουν οποιοδήποτε θέμα συζήτησης σε άλλο forum (ή topic) εφόσον κρίνουν ότι αυτό είναι απαραίτητο ή ακόμα και να αφαιρέσουν τα μηνύματα, που παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας.

Τα παραπάνω ισχύουν εξίσου και για τους επισκέπτες (guests) που αποφασίζουν να γράψουν στην Αίθουσα.

H Αίθουσα και το e-missos.gr σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων των μελών (και επισκεπτών) και κατ΄επέκταση δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί σε οποιονδήποτε επισκέπτη ή μέλος εξαιτίας του περιεχομένου του.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ.
καλό ταξίδι αλέξη.
Άβαταρ μέλους
than sigma
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 1015
Εγγραφή: Σάβ Νοέμ 30, 2002 9:05 pm
Τοποθεσία: Kalamata

Επιστροφή στο τα νέα μας..

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron