wpleftyboy12 έγραψε:"το προβλημα μας εδω μεσα λυκε δεν ειναι ο ... λυκος"
(αλλα)
wpleftyboy12 έγραψε:"ο σχιζοφρενης δολοφονος που τον εχει κυριεψει το κακο"
(η για να το θεσουμε πιο αθλητικα)
wpleftyboy12 έγραψε:"ο κωλοτρυπιδοβολος λυκος"
(α πα! πα! πα! τι λε ρε παιδι; τοσο ασχημα τα πραγματα λοιπον; σχιζοφρενεις-κωλοτρυπιδοβολοι-δολοφονοι-λυκοι. αρχιζω να ανησυχω! ρε μηπως κι ειχαν τιποτα τα γαριδακια μεσα; )
Παρολαυτα, θα προτεινα στο φερελπι συγγραφεα να υποβαλει το πιο πανω ποστ για εγκριση στην ακαδημια ποδοσφαιρου
Και γαι να μη μενουμε μονο στις στειρες προτασεις, καθω ειμαι ενας γνησιος αλλαζονας δαναος τσακω κι ενα δωρο-τιτλο για το αριστουργημα σου: "Πως να επιτυγχανετε απανωτα αυτογκολ ντριπλαροντας τον εαυτο σας."
wpleftyboy12 έγραψε:Την καληνυχτα μου στα πλασματα της νυχτα
"καληνυχτα μαμα, καληνυχτα μπαμπα
καληνυχτα ντιανα, καληνυχτα λεφτυ"
(μεταξυ μας, προτιμαω την καληνυχτα της/των smarties -οπως και οι πιο πολλοι εδω μεσα οπως εχω βασιμο λογο να πιστευω)***
ΥΓ
Και σενα γλυκεια μου Εψιλον σου λεω, το αυγο του φιδιου και της τρελλας ειναι ομοιο με του περιστεριου!
Μα Δεν χρειαζεται να δανεισεις τη ζεστη της καρδιας σου για να εκκολαφτει.
Και μιας και μιλαμε για αυγα να θυμισω στην ομηγυρη την κοινοτυπη ρηση:
ομελετα χωρις να σπασουμε το αυγο δεν γινεται, (γιατι, διαβολε, εχει και η φυση τα ορια της..)
ΥΓ2
Διαναθενα,
dianathenes έγραψε:Κι εγώ εδώ είμαι Λύκε με τα χίλια πρόσωπα, μη μου στεναχωρείσαι.....περιμένω να δω ποιός θα βγει τελικά από τον Δούρειο Ιππο μέσα στον οποίο κρύβεσαι.
Περιμενεις να δεις ποιος θα βγει; Μα.. Ενας αλλαζονας Δαναός που φερνει Δωρα. Μην τα δεχτεις! Ετσι θα σωσεις την Τροια απο τις φλογες "των παρανοικων δολοφονων με τα τσεκουρια" οπως οι φιλοι σου οι καλοι εδω παραπανω διατεινονται σε αψογη τρωαδικη γλωσσα..
dianathenes έγραψε:το θάβεις το Μήλο, Λύκε, καθ ότι η εικόνα που παρουσιάζεις για το άτομό του είναι άξια ΟΙΚΤΟΥ. Εσύ θα ήθελες να σε οικτίρουν Λύκε ή να σε σέβονται και να σε εκτιμούν;
Αν αυτο που θα αξιζω θα ειναι ο οικτος, καθολου δεν νομιζω οτι θα με νοιαξει αν θα με οικτιρουν η αν θα με φτυνουν. Θα το αξιζω..
dianathenes έγραψε: Μάθε λοιπόν Λύκε ότι ακριβώς επειδή έχω ΚΑΙ τον δικό μου λόγο ΚΑΙ το θάρρος ( που τάχα με προκαλείς να έχω) παρουσιάστηκα εδώ και απάντησα στο Μήλο που οικειοποιήθηκε το νικ σου και τον Δικό σου ΛΟΓΟ ισχυριζόμενος ότι είστε το ίδιο πρόσωπο.
Λυπαμαι Διαναθενα, δεν το κανες! το'κανε η δουναι, το'κανε η εψιλον το υπαινιχτηκε ο φιλ και ισως και καποιοι αλλοι, αλλα ΕΣΥ δεν εκανες τιποτα. Ερμαια της αβεβαιοτητας σου και της αδυναμιας σου να κρινεις παρεμεινες και μετα απο μισο αιωνα μετεωρων υποθεσεων αηδιασες και βεβαια την "πατησες" οπως την πατανε οσοι αρνουνται να παρουν θεση οταν πρεπει και εξακολουθοθν να λαχταρουν και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο..
Αλλα αυτο λιγο με απασχολει. Ουτε θα με ενοχλουσε καθολου να μη παρεμβεις στην γελοια ετουτη διαμαχη που δεν ηταν και δικη σου στο κατω-κατω.
Με απασχολει πολυ περισσοτερο που δυο-τρια ατομα καταφεραν κα μετατρεψανε μια πολυ καλη ισως ευκαιρια για συζητηση (γιατι αυτο ηταν το κινητρο μου οταν εκανα το αρχικο ποστ, αν το θυμασαι πια...) σε αρενα ψυχοπαθειας και φαντασιακης μανιας καταδιωξεων, φονων και δολοφονων. Κι ελπιζω να μη με ρωτησεις παλι ποιος ειναι ο ελεφαντας και ποιο το ποντικι. ΔΙΑΝΑΘΕΝΑ!
dianathenes έγραψε:Απ ό,τι κατάλαβα διαχωρίζεις το νικ σου από αυτό του Μήλου. Πού ήσουν Λύκε όταν το Μήλο ταύτισε το λόγο σου με το νικ του; Γιατί σιώπησες; Δε ξέρεις ότι η σιωπή κινδυνεύει να ερμηνευτεί σαν αποδοχή;
.. όταν είδες δηλαδή ότι παίζεται τέτοιο παιγνίδι με τα νικς έπρεπε να έχεις το Θάρρος να το διαψεύσεις το Μήλο άμεσα και αμέσως με 2 λόγια ΑΠΛΑ καθαρά και ανδρίκεια και όχι να περιμένεις τις αντιδράσεις του «κοινού» σου για να απαντήσεις εκ του αποτελέσματος.
Να ξανανοιξεις το λεξικο σου στο γραμμα αλφα. Αν κοιταξεις καλλιτερα θα προσεξεις ενα ιδιοτυπο γραμμα που μοιαζει με το Α.
Μ' αυτο γραφεται η
Ανδρεια της σιωπης, και η
Ανοησια της αβασανιστης κρισης. Θηλυκιες λεξεις και οι δυο που το 'αντρικειο' ματι των ποιητων. (ανδρων και γυναικων) τις ξεχωριζει επιδεξια για να διαλεξουν αυτη που τους ταιριαζει (κι ελπιζω τωρα οτι δεν θα ανακατεψεις το ματι, με τον φαλλο και το αιδειο).
Α! κι αν εκει που στεκεις δεν εχει αρκετο φως να διακρινεις τις λεξεις, ανοιξε το παραθυρο, δρασκέλα το και στασου ηρεμα καθισμενη στο φρυδι του τοιχου, με τα ποδια σου κρεμασμενα στο κενο. Ειναι πιο ευκολο απ' οσο φαινεται και το ρισκο ειναι μηδαμινο μπροστα στο ωφελος. Θα νοιωσεις τον καθαρο αερα στο μετωπο σου και το φως της μερας στα ματια σου. Δικη σου ειναι η μερα. O καθενας μας εχει απο μια. Μεχρι το βασιλεμα. Μα αν σε φοβιζει να δρασκελισεις το παραθυρο η να διασχισεις το δρομο, κανεις δεν σε κατηγορει. Μη ζητας ομως απο τους αλλους να δηλωσουν οτι δεν ειναι ελεφαντες, επικεντρωσου στον κατηχητικο λογο των αρθροποδων και ζησε μαζι τους.
Η αλλαζονεια ειναι η ιδιοτητα που σηκωσε των ανθρωπο ορθιο στο δυο του ακρα. Η αλλαζονεια εινα που τον εκανε να σηκωσει το χερι, και να δαχτυλοδειξει με θρασσος τον ηλιο. Η αλλαζονεια μπορει να τον ριξει στον Καιαδα, μπορει ομως και να τον στειλει στα αστρα. Ισως να μιλησουμε αλλη φορα για το πως μπορει να συμβει αυτο, ισως και οχι.
---
ΛυκοςτηςΠροσηλιαςΟχθης