doumai έγραψε:Όταν θα μου στήσεις όλους τους ανθρώπους στην ίδια σειρά, και μου ζητήσεις να βρω έστω κι έναν που δεν έχει μολυνθεί εσωτερικά, τότε ίσως σου βρω απάντηση για το τί είναι ομορφιά.
Γιατί να πρέπει να βλέπουμε την κατάντια του ανθρώπου και να μη βλέπουμε μπροστά ή καλύτερα ψηλά?
Εγώ δε θα σου βρώ κανέναν άνθρωπο καλή μου, γιατί δεν υπάρχει...
Εσύ παρ' όλα αυτά θα επιμένεις πως τίποτα δεν είναι όμορφο?
Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου?...
---
wpleftyboy έγραψε:Η ομορφια ειναι η κινηση της γροθιας μου προς το σαγονι ενος εξωγηινου
και αμεσως μετα η κλωτσια στο στομαχι του .
Ομορφια ειναι και ενα πλαστικο ποτηρι στον πατο του ποταμιου διπλα στα πρασινα αδεια μπουκαλια της μπυρας ,που εγινε φωλια γυρινων.
Ομορφια ειναι και τα ψευτικα βυζομπαλα της ντινα μαρι βαννονι σε συνδυασμο με την παλινδρομικη κινηση της παλαμης μου μεσα στην τουαλλετα.
Ομορφια ειναι και η βρωμια και το κρυο η η ζεστη στις οικοδομες που γυρναω καθε μερα.
Ολα ειναι ομορφια εκτος απ' τα ζομπι και τους κωλοβρυκολακες.
H φωλιά των γυρίνων είναι ομορφιά, τα πράσινα άδεια μπουκάλια και το πλαστικό ποτήρι δεν είναι ομορφιά. Οι βάτραχοι μπορούν και αλλού να γεννήσουν γυρίνους, είναι η φύση τους, τα μπουκάλια και τα πλαστικά δεν είναι ομορφιά, είναι ασχήμια και περαιτέρω, είναι μόλυνση.
'
Μάλιστα...μου έδειξες λοιπόν τι σημαίνει όμορφο για σένα wpleftyboy...
---
Φίλε αλχημιστή, οι περισσότεροι δε το θέλουν αλλά εγώ βλέπω οτι δυστυχώς εκεί φτάνουμε φίλε μου...γιατί κανείς δε κάνει τίποτε ή ό,τι κάνουμε κάποιοι δεν είναι αρκετό...

---
aspic,
μια όμορφη γυναίκα είναι όμορφη για τους περισσότερους...
πως είσαι τόσο σίγουρος? ρώτησες μισογύνυδες, ρώτησες τους εξωγήινους του λέφτυ?, ρώτησες τη γυναίκα σου (αν έχεις) αν δέχεται αυτή την ομορφιά?...
Μέσα σε ενα κόσμο υποκειμενικότητας, δε μπορεί να εννοηθεί αυθύπαρκτα τίποτε το αντικειμενικό φίλε μου.
Για τα υπόλοιπα που λές, συμφωνώ αλλά για να σου αποδείξω πως θα έρθεις στα λόγια μου, να σου επαναλάβω την τελευταία μου πρόταση...
innerWaves έγραψε:Πόση ομορφιά μπορεί να κρύβεται και ειλικρινά, ποιός μπορεί να την αναγνωρίσει?
...Ποίος μπορεί να την αναγνωρίσει?...Η κοινωνία αποτελείται απο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους...δες για παράδειγμα τον λέφτυ

Φίλε λέφτυ σόρυ αλλά είσαι το καλύτερο παράδειγμα, ελπίζω να μη σε πείραξε πολύ οκ?